Overige groepen

Voor bedrijfsuitjes, verenigingsuitjes, feestjes en meer kunt u ook bij ons terecht.
De sloepen bieden plaats aan groepen tot 48 personen (meer personen is in overleg mogelijk. Onze partner in Warmond kan 1 of 2 boten bijbrengen). Let er wel op dat u voor iedere boot ook een bestuurder nodig heeft, liefst met ervaring.

Combinaties van boten
In de kano’s en kayaks kunnen we groepen kwijt tot 32 personen (dat zijn alle kano’s en alle kayaks). De roeiboten bieden plaats aan groepen tot ongeveer 50 personen.
Als u een combinatie wil van roeien en kanoën dan is dat natuurlijk ook mogelijk, houdt u er wel rekening mee dat een kano veel sneller is dan een roeiboot.
Voor groepen groter dan het aantal beschikbare boten is er de mogelijkheid om de groep te splitsen, en het varen te combineren met een stadswandeling. Halverwege kan er dan gewisseld worden.

Speurtochten
Voor een ieder die onderweg iets te doen wil hebben: er zijn 3 speurtochten (in de loop van dit seizoen zullen de nieuwe speurtochten beschikbaar komen).

Groepsprijzen en korting
Voor de ongemotoriseerde boten geldt een korting van 15% bij de afname van vijf boten of meer, met een huurtijd van twee uur of langer.
Korting op motorsloepen is afhankelijk van de hoeveelheid boten u huurt en het tijdstip van de week. We bieden geen korting in de weekenden.